Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

H ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. & η ποδοσφαιρική ομάδα του ΘΑΥΜΑÏΚΟΥ έστειλαν κοινωνικό μήνυμα υποστήριξης των ευπαθών οικογενειών και των παιδιών χωρίς ταμπέλες και διακρίσεις

Στο πλαίσιο των αθλητικών δράσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., διεξήχθη το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, στο «ΣΕΡΑΦΕΙΟ» συγκρότημα Αθλητισμού Πολιτισμού και Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων, φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΘΑΥΜΑÏΚΟΥ, της Αστικής  Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Be the Miracle – Το Θαύμα», στέλνοντας μήνυμα υπέρ της υποστήριξης των  ευπαθών οικογενειών και των  παιδιών χωρίς ταμπέλες και διακρίσεις.

Ο αγώνας διεξήχθη μέσα σε ένα εξαιρετικό ποδοσφαιρικό κλίμα, όπου και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν δυναμικά και μετουσίωσαν στο γήπεδο το πολύ σημαντικό κοινωνικό μήνυμα.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συγχαίρει τη Διοίκηση της Αστικής  Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Be the Miracle – Το Θαύμα» και όλους τους αθλητές της για τη συμμετοχή τους και δηλώνει αρωγός στο πολύ σημαντικό έργο τους. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα και να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία μας!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                            Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy