Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

«Oι επαγγελματίες υγείας, πρωταγωνιστούν στη διασφάλιση της υγείας των πολιτών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας»

Οι Νοσηλευτές, οι επαγγελματίες υγείας, τα σώματα ασφαλείας, καθώς και εκατοντάδες εθελοντές, καλούνται εκ νέου να συνδράμουν για να προστατέψουν την υγεία των συνανθρώπων μας στην Περιφέρεια της Λάρισας, η οποία επλήγη από καταστροφικές πλημμύρες. Τα ευχολόγια δεν έχουν θέση τούτες τις πολύ δύσκολές ώρες, όσο οι πράξεις και το έργο που επιτελούν τις τελευταίες ημέρες στις πληγείσες περιοχές οι «ΉΡΩΕΣ» με τις στολές.

Η επαγγελματική ενσυναίσθηση και  η αλληλεγγύη δεν έχουν «ταβάνι» και παρέχονται στον ύψιστο βαθμό, προς όλους τους συμπολίτες μας. Οι Νοσηλευτές από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, από την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας μέχρι τα Νοσοκομεία, υπερβάλλουν εαυτούς, καθημερινά, ώστε να λειτουργούν στο ακέραιο όλες οι Υπηρεσίες Υγείας και να μπορούν να περιθάλπουν όσους έχουν ανάγκη.

Για ακόμη μια φορά, η ευγνωμοσύνη και η υπερηφάνεια που αισθανόμαστε όλοι οι Νοσηλευτές, προς όλους τους συναδέλφους μας δεν περιγράφονται με λόγια, όπως και τα συναισθήματα αγωνίας, τα οποία μας κατακλύζουν καθημερινά, συμπάσχοντας μαζί με ολόκληρη την κοινωνία.

Το Ε.Σ.Υ. έγινε και πάλι ΕΜΕΙΣ…χάρη   στην   αυτοθυσία   και   τον επαγγελματισμό των Επαγγελματιών Υγείας, των «διαχρονικά» υποστελεχωμένων Υπηρεσιών Υγείας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                                 Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy