Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

ORGAN DONATION RUN 2022: Οι Νοσηλευτές «τρέχουν μαζί» με την Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων»

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο – Ε.Σ.Υ. συμμετέχει στην αθλητική εκδήλωση της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων και της Περιφέρειας Αττικής: ORGAN DONATION RUN 2022, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 και ώρα 09:00 στο Ο.Α.Κ.Α.

Στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., οι Νοσηλευτές, συμμετέχουν ενεργά στο σκοπό του ORGAN DONATION RUN 2022, τιμώντας όλους τους δωρητές οργάνων, τους λήπτες τους, αλλά και όλους τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι περιμένουν μια σωτήρια μεταμόσχευση.

Κοινός στόχος όλων των συμμετεχόντων είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, ώστε οι πολίτες να πάρουν την απόφαση να γίνουν δότες μυελού των οστών – δωρητές οργάνων και να μοιραστούν την θέληση τους, με τις οικογένειές τους.

Σ’ αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός, οι Νοσηλευτές «τρέχουν» στο πλάι της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων, στηρίζοντας το έργο της.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                      Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy