Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Tηλεδιάσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων Νοσηλευτών στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών, θα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. με τους Πρωτοβάθμιους Συλλόγους Νοσηλευτών πανελλαδικά, τη  Τετάρτη 12 Μαΐου 2021.

Η συμμετοχή των ΣΥ.ΝΟ. ήταν καθολική και όλοι οι Πρόεδροι, όπως και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και έκαναν τις προτάσεις τους, ώστε να ενδυναμωθεί περαιτέρω η συνδικαλιστική δράση της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., καθώς η κυβερνητική αδιαφορία και ο εμπαιγμός του Υπουργείου Υγείας, απέναντι στους Νοσηλευτές, έφτασαν στο τέλμα τους.

Κοινή απόφαση ήταν η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων όλων των ΣΥ.ΝΟ. και της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. και η εντατικοποίηση της ενημέρωσης της κοινωνίας μέσω των τοπικών φορέων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σχετικά με τις διαχρονικές διεκδικήσεις των Νοσηλευτών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy