Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Οι Νοσηλευτές μαζί με την Ποδοσφαιρική Ομάδα των Εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ. ΜΟΝ. Α.Ε. σκοράραν κατά της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης για την μηδενική ανοχή στην Αθλητική Βία, συμμετείχε σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, έχοντας αντίπαλο την ποδοσφαιρική ομάδα των Εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ. ΜΟΝ. Α.Ε.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο του Α.Ο. ΣΤΑΜΑΤΑΣ, την Τετάρτη 04 Μαΐου 2022, ήταν συναρπαστικός και οι συμμετέχοντες αγωνίστηκαν με ιδιαίτερο ζήλο, ανταμείβοντας στο έπακρο τους φιλάθλους. Η αθλητική βία δεν βρήκε δίχτυα και το μήνυμα: «ΟΧΙ στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΒΙΑ!!!», κατάφερε να θριαμβεύσει στην αναμέτρηση. ευαισθητοποιώντας το κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα τις νέες γενιές για την εξάλειψη οποιασδήποτε μορφής βίας στον αθλητισμό.

Για την ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. αγωνίστηκαν: Σπύρου, Μεταξάς, Κιούσης, Κούρτης, Πίτσος, Θωμάς, Τούσης, Κοσμάς, Ηλίας, Τσούμας, Καπελάνος. Προπονητής: Κιούσης.

Για την ΣΤΑ.ΣΥ. ΜΟΝ. Α.Ε. αγωνίστηκαν: Δάφνης, Γεωργόπουλος, Πορλίδης, Κυρίτσης, Μπροντζάκης, Μπεχλιβανίδης, Ρίζος, Τσόκας, Νικολοθανάσης, Γρηγορόπουλος, Μπούζας, Πάλυβος. Προπονητής: Ράλλης, Ψυχογιός.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες και εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της, προς το Δήμο Διονύσου και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Παναγή Λουκάτο, για τη διαρκή στήριξη, στο κοινωνικό έργο των Νοσηλευτών, μέσω της παραχώρησης του γηπέδου.

Οι Νοσηλευτές συνεχίζουμε ακάθεκτοι το κοινωνικό μας έργο, ενώνοντας τους κοινωνικούς φορείς και ευαισθητοποιώντας τους πολίτες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                          Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                           Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy