Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Ποδοσφαιρική ομάδα ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. vs ΜΙΚΤΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: «Ο αθλητισμός τιμά τους Νοσηλευτές και τα θύματα της πανδημίας»

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης, οι οποίες είχαν ανασταλεί λόγω της πανδημίας, επανέρχεται δυναμικά και διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Διονύσου και την ομάδα Μικτής Παλαιμάχων Ελλάδος, φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, αποτίνοντας φόρο τιμής σε όλους τους Νοσηλευτές και τα θύματα της πανδημίας. Ο φιλικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου στο Κόκκινο Χωράφι (Γήπεδο Ποδοσφαίρου Δροσιάς), στις 07 Ιουλίου 2021 και ώρα 19:30.

Εξ’ αρχής ο Δήμος Διονύσου μέσω του Αντιδημάρχου κ. Παναγή Λουκάτου υποστήριξε θερμά το αίτημα παραχώρησης του Δημοτικού Γηπέδου και κατόπιν αποτέλεσε μεγάλη τιμή η συμμετοχή της Μικτής Παλαιμάχων Ελλάδος στο φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, η οποία έτυχε ένθερμης αποδοχής από το σύνολο των ένδοξων μελών της και τον προπονητή κ. Αντώνη Καρπούζα.

Δυστυχώς ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές λόγω της πανδημίας, ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν θα σταθεί εμπόδιο, ώστε η ποδοσφαιρική ιστορία της Ελλάδας να διαμηνύσει στην κοινωνία ότι:  «Ο αθλητισμός τιμά τους Νοσηλευτές και τα θύματα της πανδημίας».

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                       Ο Γ. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                      Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy